POMOČ IN PODPORA
pomoc@chic.si
0Item(s)

V košarici še ni izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pravica do odstopa od pogodbe - vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe oz. želi vrniti blago, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Sporočilo mora poslati na pomoc@chic.si ali v tiskani obliki z izpolnitvijo obrazca za vračilo blaga (Obrazec za odstop od pogodbe) na naslov Ubikvit d.o.o., Rocenska 5, Ljubljana. Kupec bo dobil potrditveni mail, da je bil odstop od pogodbe sprejet.

Obrazec za vračilo blaga je na voljo tukaj: OBRAZEC

V 14 dneh po odstopu od pogodbe mora kupec blago vrniti na naslov ponudnika. 

Prosimo, da paket zavijete v papir ali vrečko, da se med dostavo embalaža ne bi poškodovala.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga in strošek poštnine 2,98 €. Ponudnik bo kupcu vrnil vsa prejeta plačila nemudoma oz. najkasneje 14 dni po sporočilu o odstopu.

Ponudnik lahko zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler kupec ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago v skladu z 43.d členom Zakona o varstvu potrošnikov - ZVPot.

Kupec mora blago vrniti nerabljeno, nepoškodovano in v nespremenjeni količini, kot ga je prejel, razen če je bilo blago uničeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Blago mora biti zapakirano v originalno embalažo. Priložena mora biti kopija računa.

Stroške vračila krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V primeru dostave na naše stroške bomo kupcu obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo.

 

Potrošnik mora blago vrniti na naslov: UBIKVIT d.o.o., Rocenska 5, 1000 Ljubljana