POMOČ IN PODPORA
pomoc@chic.si
0Item(s)

V košarici še ni izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Čez koliko časa bo prispel moj paket?
Dostava traja 1-2 dneva. Vsa naročila do 12.00 na delovne dni, odpošljemo še isti dan. Tako boste dobili svoj paket že jutri. Naročila ob sobotah, nedeljah in praznikih so poslana na prvi delovni dan.
Ali lahko zamnjam čevlje, če ugotovim, da mi številka ne ustreza?
Če ste ob prejemu paketa ugotovili, da vam številka čevlja ne ustreza, čevlje lahko zamenjate. Pošljite jih nazaj na naslov: UBIKVIT d.o.o., Rocenska 5, 1000 Ljubljana.
Prosimo vas, da nas o zamenjavi predhodno obvestite na mail pomoc@chic.si. V sporočilu o zamenjavi napišite: vaše ime, priimek in naslov, ime in šifro čevlja in katero številko želite. Ko bomo prejeli vaše sporočilo bomo v najkrajšem možnem času izdelek za vas rezervirali.
Če iskane številke čevlja ne bo na zalogi, si lahko izberete drugi izdelek ali zahtevate vračilo kupnine. Omogočamo vam tudi možnost dobropisa za naslednje naročilo.
Vrnjeni izdelek mora biti nenošen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Polepljene, počečkane ali kako drugače uničene embalaže ne bomo sprejemali. Svetujemo vam, da embalažo zavijete v kompakten papir.
Katera velikost je prava zame?
Velikosti naših izdelkov so prilagojene evropskim standardnim številkam obutve. Izberite številko čevlja, ki ga običajno nosite.
Ali je možen osebni prevzem naročenega blaga?
Oseben prevzem blaga ni mogoč. Izdelke pošiljamo izključno po pošti.