moji priljubljeni izdelki

Kaj menijo naše stranke?

Majda

Vaša spletna trgovina je zelo hitra in so zelo lepi artikli. Sem zelo zadovoljna s škornčkami, ki sem jih kupila v Vaši spletni trgovini. So zelo topli in udobni. Seveda bi pohvalila tudi to, da sem jih zelo hitro dobila na dom. Plus še zelo lepo darilce sem dobila zraven, tople copatke. Hvala za Vašo prijaznost do strank. Še enko slikco s škornčkami, ki sem jih kupila. Priporočam še ostalim kupcem.

Katja

Živjo.

Preko vaše strani sem naročila gležnarje, ki jih sedaj nosim že 5 dni. Super so! Zelo zelo udobni, kvalitetni in čisto enaki kot na sliki. Naročila sem številko, ki jo vedno nosim in so prave velikosti. Bila sem skeptična pri naročanju preko spleta, saj sem že bila razočarana. Vendar s spletno stranjo Chic sem sedaj super zadovoljna in že čakam na nove ponudbe! Najlepša hvala za nove gležnarčke! :)
Lep pozdrav, Katja

Nina

Zdravo,

čevlji so res super! Tudi prijateljica je navdušena nad njimi in
že razmišlja da bi si jih tudi ona naročila. :)

Barbara

Ojla,

neverjetno hitro sem prejela naročene škorenjce in sem z njimi zelo zadovoljna. Prvo presenečenje je bilo zjutraj, ko me je zbudil poštar. Drugo, ko sem škornje obula. So kot uliti, zelo udobni in topli. Po prvem nakupu torej nič drugega kot pohvale. Izkazali ste se na celi črti :) Še bom kupovala pri vas. Hvala.

Doroteja

Pozdravljeni,

moram zelo, zelo, zelo pohvalit vašo spletno trgovino. Navdušenaaaa sem nad čevlji, nad izbiro, predvsem pa nad tem, da čevlje dobim v enem dnevu. Neverjetno. Še enkrat hvala, super ste.

Monika

Oj,

pred kratkim dobila vaše noreee čevlje !! Imate zelo lepo spletno trgovino, predvsem pa nore cene in povrh tega še hude čevlje. Najbolj pa me je presenetila dobava saj sem čevlje dobila že drugi dan.

Brina

Zdravo,

jaz sem ena izmed srečnih rock CHIC punc, kateri je Božiček naročil supergice z zlatimi neti na vaši super spletni strani.
Ful so hude!

Martina

Pozdravljeni,

vaša spletna trgovina je zakon. Ugodne cene in zelo lepi modeli. Hvala za hitro dostavo.

Mihaela

Ojla,

zelo sem zadovoljna s čevlji, najbolj sem vesela, da so prišli v enem dnevu. In če primerjaš cene s trgovinami, so tukaj cene nižje. Pri vas bom še kdaj naročila čevlje.

Ines

Pozdravljeni,

v veselje mi je, ko odprem Chic paket in se v njm skrivajo škorenčki, ki izgledajo še bolje kot na sliki! Mačka v žaklju, but in a good way ;)

Petra

Živjo,

dobila gležnarje in jih tudi že sprobala. Odlični so za nosit. Zelo sem zadovoljna z nakupom, sploh ker sem prvič tako preko spleta naročila čevlje.

Naca

Oj,

z mojimi salonarčki, ki sem jih na spletu naročila sem zlo zadovoljna – tok zlo, da sva dans s hčerjo naročili še en par. Prejela sem natanko to, kar sem lohk vidla na fotki, nobene »varke«, pa to….Cena ugodna in nakup itak nadvse komot.

Katja

Pozdravljeni,

včeraj sem naročila in dejansko danes dobila. Z nakupm sem zelo zadovoljna. Čevlji so zelo udobni in mehki za hojo.

Špela

Zdravo,

z nakupom v vaši spletni trgovini sem nadvse zadovoljna. Spletna stran je pregledna, čeveljci so resnično lepi, tudi cene so zelo ugodne, najboljše pa je, da lahko svoj nakup obuješ že naslednji dan. Se že veselim naslednjega nakupa!

Ana Marija

Novo Mesto
Pozdravljeni,

pravkar sem prejela svoj paket in sem navdušena nad hitro dostavo. Zelo sem zadovoljna z nakupom.

Lina

Bistrica ob Dravi
Zdravo,

vaša spletna stran je super. Všeč so mi barviti modeli čevljev.

Tatjana

Koper
Pozdravljeni,

čevlji pri vas so res zelo ugodni. Sem zelo zadovoljna z nakupom, izdelek je takšen kot na sliki.

Dijana

Maribor
Čao,

modeli čevljev so cute, za tako ceno se je nakup res izplačal.

Vesna

Celje
Hi,

ful dobr ta vaš sajt in luštne sandalčke imate.

Barbara

Juhuhu, moji čevlji so tu!

priznati moram, da sem kar nekaj časa oklevala, ali naj gležnarje in sandale naročim ali ne. Pri moji številki 35 imam skoraj vedno probleme - večkrat se zgodi, da so mi preveliki. Tokrat pa sem zadela terno! Oboji so zelo šik in kar je najpomembnejše - velikost je prava in v njih se počutim 1A. Resnično sem zelo zelo zadovoljna, tako z njuno mehkobo kot z izdelavo, saj nisem nikjer opazila kakšne napakice. Ne v enih ne v drugih ne bom dobila otiščancev!
Žal nimam priložnosti, da bi vam poslala fotko, verjemite pa mi, da mi zelo pristajajo.
Joj, kako sem važna!

Branka

Hvala za hitro dostavo - obljubljenega roka se držite.
Ko bom zasledila še kakšno ugodno ponudbo, pa se spet oglasim z novim naročilom.

Lep dan

Najnovejše trende in dodatne popuste prejmeš preko naših novičk!

Reason
Tvoje mnenje šteje!